28.06.2016 г., 7:44 ч.

Енергия 

  Поезия
857 3 2

Енергия ме връхлита

и разумът отлита,

незнайно накъде 

и аз му махам с двете си ръце.

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??