Във сънищата си те чакам, като енигма стара да приседнеш ти.
Ела примамливо и бавно,
притихнала до мен бъди.
И не по гарите и по пристанищата ще те търся аз,
във моето сърце е всичко, а мина само час...
И всяка среща с теб е сякаш първа,
и времето ужасно ни дели,
във сънищата ми бъди различна, най-истинската Ти.
Когато завали отново, ти си припомни за моите слова,прекрасно запомни, че щом навън вали
се буди съществото ми
и друго повече не иска,
освен да го обичаш ти.
© Си Ляна Всички права запазени