29.03.2017 г., 4:17 ч.

Enjoy it while it lasts 

  Поезия » Свободен стих
268 0 0

В анонимни делници

си спомням, че

коридор

е несъизмерима дума

в събота

в 2:30 сутринта,

когато усилваш синините

на бедрата ми.

 

Толкова е шумно, че

не мога да си чуя мислите.

© Ивона Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??