Ердоган похвали Бойко, генерале, слагай феса!
Вземи и Цветелинка, твоята принцеса!
И без това си балкански чалгаджия,
стани на Ердоган ибрикчия!
Ти си един слуга отомански,
какво стана с центъра ислямски
в столицата наша?
Не пий вино от чаша -
Коранът забранява алкохола!
Пет пъти моли се към Мека в хола!
Студентите овчари ще ти дадат овчò,
та пилаф да ядеш, банкянски Топчо!
© Георги Всички права запазени