Пожелах си да съм
конче вихрогонче,
наругаха ме
и станах мъж.
Органите ми
изграждат план,
за да спрат
ужасния ми срам.
Процентите на страх
във мен се регулират.
Регулира се
и бързата ми мисъл.
Мощността на
нервите ми
спира вече.
Не ме боли и
се превърнах
в "печено човече".
20.03.2011г.
© Кристиан Неделчев Всички права запазени