С вещица се запознах,
туй по-късно го разбрах.
Беше тя учтива, мила
и във ъгъла се свила.
Аз, нали съм тъй внимателен,
към жените състрадателен,
тръгнах да я заговарям,
път към нея да отварям.
Май късметът ми избърза-
тя веднага ми се върза.
Без да губим и минута
към къщи хванахме маршрута.
За там няма да приказвам
и със думи да замазвам
среднощният ни секс-конгрес,
че, губите ще интерес.
Лошото след туй се случи-
тя адресът ми научи
и сега, посред нощИте
все ми хлопа по вратите.
Имах ли още мерак
бих я канил пак и пак...
Обаче, тръпката изчезна!
Как от туй аз да излезна?
А тя си иска, настоява...
Сякаш съм и дойна крава!
Дайте ми съвет, бе, хора!
Все пак,от моят сте отбора!
© Георги Янков Всички права запазени
Горката.