28.08.2011 г., 22:25 ч.

Eрос 

  Поезия » Еротична
975 0 0

 

В стаята е вече притъмнено,

завесите са спуснати сега,

между нас протекла  е плътската искра.


Тази вечер няма нищо забранено,

перверзно,  изкривено - само чувството на ерос,

дето с дни измъчваше и двама ни, нали?


Ще бъда сатен, галещ твоята кожа

и художник ще стана, а ти - моето платно,

с четката от страст и боичките от сласт

тръгвам да рисувам, на Ерос съм под власт...


С дъх топящ и треперещо сърце,

бъди глината във моите ръце

и нека с тях по теб да вая,

да претворя всяка нотка, в стон раздиращ цялото ти същество,

късащ норми и окови и така в танца на плътта

да се развихрим чак до сутринта...

© Калоян Калоянов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??