раздрания настръхнал стон
на бездомна котка през април
на този фон
кристалното сопрано
на катедралния кастрат
гласът ми в себе си е скрил
най-ниската и най-висока нота
от които капят кръв и опиат
и рушат сърцето на идиота
ще го променя и ще звуча
- за да останеш цял, за да остана цяла -
като песните преди да угасят
лампите на съмване във бара
© Малката Мис Всички права запазени
Така се прави. Сечеш и оставаш цял. Перфектно! И не само смислово....