Целувка - огън, взрив, вулкан и лава.
Милувка - стон, копнеж, желание...
Опиянение, безбрежие, забрава...
Във всеки жест, скрит намек и послание.
Първичен порив, див инстинкт преплита
телата ни във океанна сплав.
Отпиваме наслада без насита,
без граници. забрани, параграф...
Магия необхватна, всемогъща сила
и полет сред космическия мир.
Ела при мен отново, прегърни ме мила
в леглото - маса на любовния ни пир...
4.07.2014
Георги Каменов
© Георги Каменов Всички права запазени