Произведението не е подходящо за лица под 18 години
Капчица от вагиналния ти сок
се стича по устата ми засмяна.
Продължавам да трептя във амок,
гледайки ти тялото - премяна.
От вълнение те стискам дружелюбно
и хващам таза ти с двете ми ръце.
Възбудата ми не утихва бързо,
щом търкам моето във твоето телце!
© Надя Стоянова Всички права запазени