Искам да ти кажа Мая
истината тази:
Само с теб ще си играя
докато ни пазят.
Ще ти давам камиона,
супата си даже.
Ще те черпя със бонбони
и дъвки, ако кажеш.
В детската градина двама
сутрин ще ни кара,
мойта или твойта мама...
Нещо ме изгаря.
На цукалото щом седнем
въпреки проблема,
под напряг ще се погледнем,
аз ще съм до тебе.
Щом задачата приключи
хайде пак на двора.
Никой няма да научи,
че си ми изгора.
Вземай бързо самолета,
за да си играем.
Мъничък е ама свети.
Само ние знаем!
© Валентин Йорданов Всички права запазени