23.03.2008 г., 20:51 ч.

Есен... 

  Поезия
836 0 2

Отидоха си лятото и птичата песен.

Отново е есен.

Времето се точи бавно и меланхолично,

за тъмната, студена есен, това е привично.

 

Потъмнява водата във езерата,

клонки се люшкат във ритъм,

носят се напред-назад листата,

всичко спотаено мълчи.

 

Чуват се писъци детски,

вятърът студено бучи,

тишината е притиснала всичко,

в далечината нейде блеят овци.

© Мария Игнатова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Красива картина, накара ме да се усмихна. Интересно пишеш Мими!
    Поздрави!
  • Браво! Хареса ми, макар че сега е пролет и настроението е по-друго!
Предложения
: ??:??