Когато стоя в стаята сам,
сещам се за любовта - храм
на моята перфектна мечта
за добро, за лъчи, за красота.
Отлитат като птиците дните,
отлитат в нищото мечтите
за слънце и пролетна песен -
отлитат сред тъжната есен.
© Георги Всички права запазени