Есенна целувка,
освежaваща
с мразовития дъх
на дъжд студен.
Есенна въздишка,
вледеняваща
празните мечти
за летен ден.
Есенна тъга
обезцветена.
Тъмни небеса,
ята и птици
Разпилени.
Есенни листа
в калта сломени.
Есен и сърца
обезсърчени...
© Тома Кашмирски Всички права запазени
Обаче - поздравче