Тих полъх към вятър от друг свят
дошъл за да промени монотонност
в тоз град от лятото заспал
багри от нюанс във цветове
запазени, неотсечени дървета
листа по тротоар умиращи
идва зима, светът пременя
Тих полъх без да бърза за някъде
бързи крачки по пешеходната пътека
към нечакащ светофар
Есен, ти красива
прелюдия жива
виж каква картина
рисуваш и малко ако спрат ще видят
Есен, една, замръзни
остани да ти се насладя
Тъжна, топла, с тез листа
Бягаща носталгия и винаги една
© Stew Carrey Всички права запазени