Изпълнен с нежност и мечти,
аз за теб мисля, за красота.
Твоят глас в мен кънти,
но жесток е днес света.
За пролет душа копнее,
а ще ме приспи есенният мраз.
Трудно е без теб сърце да пее,
но ще го владееш до сетния час...
© Георги Всички права запазени