Животът без теб е съществуване без смисъл,
към теб е насочена всяка моя мисъл,
ти се превърна във мойта фикс идея,
в приказния свят си най-красивата фея,
когато те видя, сърцето ми трепва,
ти си най-красива, мила, давам ти клетва.
Всеки миг, прекаран близко до теб,
просто ме прави най-щастливия човек.
За теб, принцесо, бих свалил дори звездите,
на първо място си в моя списък на мечтите.
Красотата ти е обзела моето съзнание,
само теб искам, нямам друго желание.
Любовта ми към теб е нещо безгранично,
желая само теб, богиньо, и нищичко различно.
Във теб е събрана уникална комбинация,
човечност, красота, даже и грация,
чувствам се роб пред твойта красота,
едва ли има по-красива от тебе на света!
Дори за миг не бих те забравил,
въпреки че вече с други съм го правил.
© Васко Филипов Всички права запазени