Не бършете сълзи,
по пътя си потекли.
Не повтаряйте-знаех си,
когато паднете вървейки.
Каквото е писано,
това ще се случи.
Това са божи закони
човек, които учи.
Коледата е за семейни,
подаръците-за послушни.
Не бършете сълзи,
не повтаряйте знаех си.
© Станислав Русев Всички права запазени