Погледни в небето,
там ще ме намериш -
Безмълвна и красива като нощта.
Очите ми от горе гледат от днес разкаяната ти душа.
Сега не плача и не моля,
дори не съдя, аз съм Свобода.
Погалена да бъде първата
събудила през лятото дъжда.
Сега разбираш, че си никой,
но знаеш ли - не го ценя.
Вдигни глава, върви и свиквай,
че никога не съм била лъжа.
© Пенка Николова Всички права запазени