23.12.2012 г., 10:19 ч.

* * * 

  Поезия
344 0 1

Истината, от която ще те заболи,

е истината, която ще те направи по-силен,

обидите, които ще те наранят,

са тези, които ще те накарат

да поискаш да промениш нещо,

каквото и да е...

истините, които ще ти се изпречат на пътя

и ще се изстрелят право в сърцето,

без право на обжалване

и без начин да бъдат избегнати,

са тези, които ще те направят дори малко

по-истински...

 

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??