както и да го погледнем,
все не можем да го избегнем...
както и да си го мислим,
все излиза същото...
дебнем се,
за миг се хващаме,
търсим се,
изгаряме...
колкото повече се проточва любовта,
толкова по-силна става
© Мария Всички права запазени