14.07.2013 г., 10:29 ч.  

Фандъкова 2 

  Поезия » Гражданска
421 0 0

Госпожо Фандъкова, замислете се!
Трагедия голяма на "Цариградско шосе".

Автобусните спирки там не са обезопасени.

Защо не измислите как от туй да сме спасени?! 

 

www.peticiq.com/-ostavka_kmeta_na_sofia

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??