Фантазия
Фантазии бясни, целувки страстни,
мисъл пътуваща в една посока, как ми се иска да направя с тебе скока!
Мразя те, когато отнемаш ми всяка свободна минута,
Мразя те, защото съзнанието ми все към теб се лута!
Ти си щастие и неспирен устрем
Ти си смеха и страха ми за утре!
А, дали не искам гърдите ти плътно опрени в моите
дали не искам устните ми разхождащи се върху твоите!
Дали не искам да усетя уханието ти, носещо интимността,
дали не искам аз и ти да танцуваме в нощта?!
28.03.06г
© Бобчо Всички права запазени
6/6