ФАТАЛНО...
В очите ти неволно се изгубвам –
слънца изгряват и блестят звезди.
И всеки миг аз искам да танцувам,
весталка съща сякаш в мен гори!
Очите ти тъй топло ме прегръщат,
потъвам цяла и се губя в тях.
Годините сами назад се връщат –
това ще е последният ми грях!
© Вили Димитрова Всички права запазени