22.11.2012 г., 0:28 ч.

* * * 

  Поезия
394 0 1

За обич е сърцето ти направено,

страхуваш се от нея,

но я търсиш

и прочете ли вече 

в очите ми,

че и аз те обичам,

тогава защо

оставяме я да избледнее,

навярно защото

не искаме да я съсипем

ей така, на вятъра.


© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??