26.12.2009 г., 11:46 ч.

*.* 

  Поезия
542 0 0

 Тези следи ме презряха,

 аз ги оставих преди години.

 Когато бях сама,

 има ли друга Земя?

 

© Светла Кръстева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??