Сигнализирайте ни за нередност, ако смятате, че някое произведение е плагиатствано или не отговаря на правилника.
Моля, пишете само в краен случай с конкретно посочване на нередността и при наличието на доказателства!
Трябва да влезете с регистрацията си преди да можете да изпращате съобщения!
Кака Фели пожелава.
А за Пришо - самодива.
По премяна бяла. Дива.
А за Катриона Кети.
Най-сърдечни най-привети.
А на Сисидара Сиси.
Писи-писи-писи-писи.
После на Оксиморона.
Също като на Катриона.
Тук еБатко и за Таня.
Праща истински желания.
За да е Елена моя.
Пращам дървен кон на Троя.
За да не изстине Катя.
Ще притопля аз креватя.