ФЕНИКС
От пепелта
да сътворя надежда.
Феникс да е моят зов.
Да събера отново
цялата си нежност
за една угаснала любов...
Бог да бях- не бих успяла.
Пусто е сърцето ми сега.
Птицата на щастието
е отлетяла,
възкръснала от пепелта.
© Желязка Дракалиева Всички права запазени
към другите. Не,че има защо