Феникс съм -
в жар и жупел горя.
Вечна майка, нивга родена,
копнеж гори ме, нов свят да родя.
Запалвам мечтата за ден,
но настъпва отново нощта.
Горя от тъга и прегарям,
като факел прераждам деня.
Изгора съм аз на Небето,
за Земята съм просто мечта.
Вечна скитница неродена,
отредена да бъда - Жена.
© Даниела Всички права запазени