Произведението не е подходящо за лица под 18 години
I. Антитабутистката
Достигна на всесвободата си
Абсолюта,
като постави табу върху всички
табута.
II. По заслуги
1. На всички измами изкàчи
с лекота стъпалата.
И станà, по заслуги -
рекламно лице
на Лъжата.
2. Изкуството на Лъжата
тъй усъвършенствала беше -
до финес,-
че влезе без конкуренция
в книгата за рекорди
на Гинес.
III. Оспорвана
Само заради туй, че преперфектно
ебе се,
предизвиква "Конфликт
на интереси".
IV. Синусоида в кариерата
1. Повиши си сама ранга
от "Курва" на "Куртизанка".
2. Понижиха ѝ ранга
на "Курва" от "Куртизанка".
IV. Индикатор за жени-вампири
Завъртят ли се нейде
пари върли, пустите,
в орбитите им първи се втурват,
разперени,
"фустите".
© Вълчо Шукерски Всички права запазени