Топла стая
слабо осветление,
телефонен повик
срещи състояли се...
... обезумяла младост
зависмост в конус,
една жена, обречена на
споделеностти...
... студени коридори
неосветено стълбище,
домофонен звън
неосъществени делници...
... хорски глъч
заключен в ъгъл,
едно дете, обречено
на многоточия...
… Недовършени задължения
оправдания различни,
несподелени причини
ясни заключения...
... безотговорни хора
вплели се в квадрат,
достатъчно съдби, обречени на
фалш!
Уютни жилища
слънчева прегръдка,
пълноценни разговори,
споделени радости...
... възрасти завършени
съществуващи в триъгълник,
безброй семейства, обречени
в цялост...
... Изживяна болка
непоносимост от грешки,
покаяния поискани
прошка сторена...
...осъзнати смисли,
втъкани в кръг,
достатъчно животи, обречени
на истина!
© Славка Всички права запазени