кофти е тук копеле
на второто ниво
и хоризонта се е изкривил мамка му
между чифт тигрови прашки
и няколко чашки бакарди брийзър
кви изходи ми говориш
отдавна нямам достъп до ангелите
всички съобщения от мрака изтрих
само буци пръст
ми влизат в гърлото
не много - колкото смърт
в няколко атмосфери може
да посладиш само момента
не и неговия край
балансирам по въжето
закачено на кристалния полилей
(Господи, каква дума)
от време на време правя салто мортале
(да не ми се схване врата)
така и не се научих да дишам правилно
ще запиша някой ден йога рейки дао
всички сВетовни сПасители ще изчета
от край до край
чил аут ще впрегна да ми звънти
правилно следобеда
мантри и секви други треви
на второто ниво
всички събития приключват с мамка му
кофти е копеле казвам ти
бегай
© Зорница Николова Всички права запазени
не е кофти копеле
казвам ти
бегам