10.02.2009 г., 18:35 ч.

Финални думи 

  Поезия » Любовна
688 0 7
Финални думи

Илюзия, една игра,
в театъра актьори без лица,
изгубени надежди и тъга,
години провалени, самота.

Въпроси: "как?", "защо?", "кога?" -
без отговор, удавена душа.
И не един копнеж, не два,
излъгана, убита, в слепота!

Сълзи, сълзи и пак сълзи...
Напразни, нереални мечти!
Кръг омагьосан и ти,
пленница в пустите дни...

Но край, точка, финал!
Достатъчно! Животът ми цял -
от днес с бъдеще ново облечен,
а ти - на забрава обречен!

© Вероника Борисова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??