25.06.2011 г., 11:52 ч.

Флирт 

  Поезия » Любовна
471 0 0

Флирт

 

Адска жега,

парещи ласки,

флиртувам без всякакви маски,

избраният обект е  насреща,

той всяка закачка отворено посреща!

© Пламена Сомова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??