Знам отлично правилата!
Ритнитопко и играч
съм от класа и играта
я разказвам всеки мач.
Футболните тайни зная,
но надути топки две
все сънувам – да играя
с тях жадувам наявè!
Топки като любеници.
Напращели! О, тогаз
да раздавам не ритници,
да ги галя искам аз!
Тъй завъртат ми главата –
губя всякакъв контрол.
И забравил правилата,
в тях да вкарам искам гоол!
© Борко Бърборко Всички права запазени