В очакване сме
Джабулани да премине голлинията,
докосната от златния му ляв крак.
Знаем, че
той е с десет вувузелски сили по-бърз
и може да избухне.
На тениската му го пише.
Целият стадион подскача.
Закуми от радост плаче.
Вратарят не се признава за играч!
А съдията (Биг Брадър)
никога не вижда всичко.
И ето, топката
се удря във крака му
и това е ГОООЛ...
О, не! Всъщност е облечен...
Но пък накрая всички пеят...
"Гив ми фрийдъм,
гив ми файър..."
© Сюзън Смърт Всички права запазени