България - Англия 0:6
Футбоът е наша страст!
Ескимосите и чукчите
вече са след нас!
По трибуните тълпата
хич не гледа резултата -
хулигани там вилнеят,
полицаите немеят,
официалите се смеят!
Моля - псувай
и бесней на воля!
© Димитър Антонов Всички права запазени
Произведението е участник в конкурса:
Моят начин да се шегувам е да казвам истината. Това са най-смешните шеги на света »