Навъсени котки
улицата пазят.
Залагат клопки
и по покривите лазят.
Униформата - сива,
оръжие - хладно.
Девет живота.
И работят на гладно!
С вещина и скорост
вредители хващат.
А после хората
щедро им плащат:
вурстчета и ементал,
разни деликатеси -
зер, без кадърен персонал,
днеска за къде си?
© Веселка Пенова Всички права запазени
Мила, Фея, усмихнато настроение ти пожелавам!
Сириус, благодаря за поздрава! Топла и хубава вечер!