Твоето докосване, мащерка в скута на душата,
целувката твоя, миризма на пролетта,
очите, два скъпоценни камъни зелени,
усмивката, източник на щастие и надежди!
Докосни ме, влей поток живот във вените ми,
целуни ме и ми дай духа на младостта,
погледни ме, в очите ти легло ми направи,
усмихни се, да пия любов до старостта.
Ела, миличка ела!
© bojkov Всички права запазени