14.11.2010 г., 19:01 ч.

Гаражна разпродажба 

  Поезия
421 0 0

За какво ми са очи, кажете, хора? 
Това, което виждам с тях, ме наранява... 
Този мрак и тишина, умора... 
О, очите ми вземете, подарявам 
и уши, и всички органи сетивни, 
за какво са - само болка да нахлува, 
и лъжи, и полуистини лъжовни... 
По-добре изобщо да не чувам. 
Продавам всичко на гаражна разпродажба... 
ще се избият кой кое да вземе. 
Очи, уши не са ми вече нужни... 
сърцето само оставих си за мене.

© Или Дадарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??