Гасне лятото
от вятъра есенен.
Отлитат мечти.
Пеят плачейки
на вярата песните
надежди-щурци.
С колесницата
снежнобяла на зимата
пристига страхът.
И под преспите
дълбоки на истини
заспива стихът...
© Веселка Стойнева Всички права запазени