Бойко, лидерът, отхвърли мандата,
защото няма достатъчно депутата.
Генерале, сам си си виновен
кат тъпчеше народа, поробен
от монополи и крадци,
ти, от майсторите лъжци.
Не се свениш избори да фалшифицираш.
Затуй, народе, ти умираш.
Старите загиват, младите не раждат,
а Бойко трябва зад решетки да ограждат!
© Георги Всички права запазени