Аз съм доказана истина
с болка и огън пречистена.
Аз съм възкръстнали спомени
чувства безкръвни отронили.
Аз съм зъл,злокобен пламък
от камината на древен замък.
ВСИЧКО и НИЩО съм аз.
В нощта тъжно шепна без глас...
А з съм вкаменените искри
на всички минали съдби.
© Боян Иванов Всички права запазени