Глупакът
Вървеше глупакът...
и май беше влюбен.
А тя за глупаци
не щеше и дума.
За нея светът беше
мрачен, зловещ
и песента на глупака
не носеше радост.
Отмина глупакът,
отхвърлен, оплюван
Остана без нея,
но още бе влюбен!
© Максим Недков Всички права запазени