Глупава управа
Плюят се взаимно, за беда
и не виждат своята вина!
Харчат, викат "да остана,
печалбарството да хвана"!
Други викат "У-у-оставка!".
"Ние да лапаме" - заявка!
А народът ни е в беда,
как мизерува... и до кога?!
Аз Станишев: "всички, долу Герб!"
Герб от Пловдив: "Без червените..."
Надвикват се в олелия,
редуват власт... все тия...
В спора за беда голяма,
за народа... драма след драма...
Българщината ни умира,
за дела... няма, няма сила!
С думи празни и нелепи,
делим се българите клети...
Доганци ще блеснат с интриги...
Народе, събуди се! Да няма вериги!
© Елена Калчева Всички права запазени