Господи, колко си глупава!
Той не ще те обича
ни днес, нито утре,
момиче!!!
Той използва те, мила!
Не забравяй и другото -
нямаш право да се залъгваш.
Примири се с това!
Щом си хванала пътя -
извърви го до края
и не се връщай!
Покажи се добра,
смела, жива, потайна..,
а ревността
остави своя тайна!
Мъничка, мъничка моя,
толкова сладко наивна,
защо разцъфтя любовта ти
във тази безплодна градина?
© Анита Габровска Всички права запазени
Споделям болката.И те поздравявам!!