В негатив ме открий,
щом тръгна по тъмно.
На сигурно ме скрий,
нищо че съм стръмна.
Подари ми искрица,
когато вънка блуждая.
Бъди ми свещица
и топла глътка от Рая.
Осуети ми тревогата,
пробий тишината ми.
Нахлуй ми в бърлогата,
гмурни се в сълзата ми.
© Ивелина каменова Всички права запазени