Гнездо от радост.
Чурулика мечтата.
Истина грее.
Прецъфтяла е
и се рони тъгата.
Вярата пее.
Прашец събират
от цвета на надежди
гладни молитви...
Мисли заспиват.
Нови чувства проглеждат.
Смело политват...
© Веселка Стойнева Всички права запазени