7.02.2017 г., 7:52 ч.

Годините минават... 

  Поезия » Любовна
537 1 6

Годините минават покрай мен,

а аз очаквам топлото си утро.

Когато ти ще светиш в моя ден -

с тебе в нежен полет да се впусна.

 

Но идат само спомени от миг,

в който ние с теб се разделихме.

Виждам нощем тъжния ти лик,

защото си погубихме душите!

© Аз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??