С тихи стъпки влизаш в мрака,
моята картина от Мембранд.
Но нежния парфюм разнася мириса на любовта.
Да бе картина от Пикасо
бих те сякаш аз разбрал.
Но с тези форми, с тази грация
създаваш просто идеал.
Не носиш дрехи, нямаш и червило
Имаш само свойта голота.
Ще е грешно ако бъдеш друго...
Твойто име бе Жена.
© Ваня Всички права запазени